donderdag 16 oktober 2008

Polemiek

We willen niet stilzitten en als lid van de Fietsersbond al zeker niet. Wie de polemiek wil volgen in verband met het kruispunt waar alles begonnen is. vindt hier de link. Je kan er ook verder doorklikken naar de krantenartikels. Als je hierop wil reageren, doe dat dan op de blog van FietsHerent, maar reageer in ieder geval!

4 opmerkingen:

Tiny zei

Misschien kan je op een of andere manier de slachtiffers van alle voorgaande ongevallen contacteren en hier mee voor laten ijveren.
Eén adres kan ik je wel bezorgen. Goeie moed en laat je niet klein krijgen door dat klein ventje.

Mark valkenborg zei

Dag Greet en Familie,

Wij blijven zeer aandachtig de evolutie volgen.
Moed ! Dappere meid!
Onze Rwandese vriend abbé Bugingo heeft vorige zondag de eucharistieviering voor je opgedragen. Ook de Hasseltse Virga Jesse waakt naast je ziekbed, zeker weten!
Wij leven intens met jullie allen mee!
Vele lieve groeten,

Tant en nonk

hugo en nicole zei

3 weken geleden kwam hugo thuis met het bericht dat de dochter van luc een ongeluk had gehad. Mijn eerste gedachten waren 'waarom uitgerekend een dochter van luc, hij die zich inzet voor veilig fietsverkeer'. Inmiddels heb ik via de blog een jonge vrouw leren kennen die dagelijks dapper vecht voor haar leven. De foto's tonen iemand die midden in het leven staat en er intens van geniet. Greet je hoort niet aan de zijlijn ga door met vechten samen met je familie en je vrienden..........

veel sterkt

hugo en nicole

marcel de prins zei

Luc en Ria,

Ik maak ons gezin lid van de fietsersbond om jullie stem voor veilig verkeer te versterken.

Wij wensen julie sterkte in deze moeilijke dagen en weken.
Wij hopen met jullie dat Greet er goed doorkomt.
Van harte,
marcel, lieve, johan