zondag 19 oktober 2008

Dag 24


Na twee moeilijke en kritieke dagen leek gisteravond de toestand toch weer onder controle. Greet moet behoorlijk wat bloed verloren zijn, en dat terwijl ze al zo verzwakt was van die lange en zware operatie. Meer bloed, meer verdoving, meer antibiotica, allemaal niet zo positief,maar wel nodig om haar er weer bovenop te helpen. Ze heeft wel een rustige nacht achter de rug, dus we hopen maar dat ze opnieuw vertrokken is voor een serie stapjes vooruit, zonder teveel achteruit zoals gisteren.

16u: De toestand van Greet is nog steeds stabiel. Ze is er weer eens doorgesparteld, maar het zal nu wel weer wat tijd vragen om de achterstand weer in te halen.
Ze zag er alleszins weer wat beter uit. Haar kleur is terug min of meer normaal, of toch zoals we het al gewoon waren intussen. Er zijn een aantal buisjes verplaatst, zodat alles nu aan dezelfde kant zit. Vanaf die kant ziet dat er verschrikkelijk uit,maar vanaf de andere kant ziet ze er nu een stuk beter uit.
Alsof het allemaal nog niet genoeg is, heeft onze auto het daarstraks opgegeven. We zijn nog wel tot aan het ziekenhuis geraakt, maar dan was het afgelopen. We hebben hem moeten laten afslepen en zijn met de bus naar huis gekomen.

20u: Doornroosje slaapt rustig verder.

Geen opmerkingen: