dinsdag 7 oktober 2008

Dag 12


Ze houdt vol, ons Greet. Vannacht heeft ze met haar arm gezwaaid. Misschien had ze een droom zei de verpleegster, maar ik denk dat het haar manier is om haar bomma te feliciteren met haar 80ste verjaardag.

16u: Vandaag heeft de dokter ons weer een beetje optimistischer naar huis gestuurd. Haar buikwonde heeft goede vooruitzichten, het ziet er naar uit dat die sneller dicht zal zijn dan we eerst dachten. Tenminste dat is onze interpretatie. Alleszins zijn we weer wat hoopvoller gestemd dan gisteren...

10 opmerkingen:

Unknown zei

hoppa! blijven gaan die greet! en gelukkige verjaardag en roze taarten voor de oma!

Tobias zei

Dag lieve Greet,
Mogen wij je nu al als kinderoppas vragen wanneer je terug thuis en voldoende hersteld bent?
Joppe, Flor, Pepijn en Iebe

Ria, Luc, Kaat en Roel,
We zakten zowat door onze stoel toen we hoorden dat Greet een zwaar ongeluk heeft gehad. Ik durfde niet onmiddellijk bellen... Maar Tineke heeft vannacht gedroomd dat het goed kwam.
En ja, wie gewapend is met zo'n glimlach, die slaat zich er wel door. We duimen alle zes!
Tobias, Tineke en kids

ivo zei

Luc, Ria,

Natuurljk denken we aan Greet die vecht om er langzaam maar zeker terug bovenop te komen.
Maar we wensen jullie beiden, Kaat en Roel ook veel moed om terug in het normale leven mee te draaien, waar jullie met veel dagelijkse "problemen" geconfronteerd worden die in vgl met Greet futiel lijken.

beste groeten

ivo

cassiman frederik zei

Kom op Greet,
Nog even en je kan weer je eigen architectuurbureau leiden door enkel af en roe je haar omhoog te duwen.
We denken aan je.

Cassiman

Loree zei

Lieve familie,

Ons Greet kan er wat van!
Maar ze doet het goed en dat zal vast wel zo blijven.
Zo zitten wij nu eenmaal in elkaar h!

xx

Die van Hasselt

Unknown zei

Greetje, we denken elke dag aan je en missen je daar in Brussel!!! Blijven gaan meid, ge doet da goe!

liliane zei

Hoi Ria en Luc

Ik was blij dat je het weer iets beter zag zitten. Misschien komen er nog momenten dat je positieve instelling een dipje kent maar als Greet klein beetje bij klein beetje vorderingen maakt dan moet je je daar maar aan optrekken. Ik ben ervan overtuigd dat ze er geraakt al zal het steeds langer duren dan jullie graag zouden hebben. Greet is tenslotte in de handen van de beste dokters en weet zich omringd met heel veel liefde.
Vanuit Rumst nog veel sterkte en optimisme .

Unknown zei

Komaan kleine Greet!
Als je wakker wordt, zullen we er staan! en zoals yannick al zei, we hebben een lange adem! van ons ben je nog niet af!;)
we kijken uit naar het moment dat we je mogen bezoeken, en tot die tijd stalken we je maar met kaartjes en e-cards!

Oom Wim zei

Liefste Greet,
Elke dag volgen wij hier in Imde de blog voor Greet. En de positieve berichtjes lezen we 2 à 3keer door, en die geven weer moed. Kom op Greet ! Wij denken heel veel aan jou en zenden je dan ook vele lieve kussen! Een kaartje naar je suite-kamer in het UZ Leuven is al onderweg.
Liefs Christine, Nikki & Joris

mie zei

Greet, weet dat er héél maar dan ook echt héél veel mensen aan u denken, voor u duimen en u bewonderen voor elke kleine verbetering die ge maakt, ik vind het echt zo sterk van u hoe hard ge ervoor aan 't vechten zijt!

En aan de familie veel moed gewenst en bedankt om ons op de hoogte te houden, 't is echt geweldig hoe jullie over Greet schrijven.

Loes (vroegere klasgenote)