zaterdag 25 oktober 2008

Dag 30


Dag Greet,
Je was er niet, gisterenavond op je eigen verjaardagsfeestje, maar jouw vriendinnen en vrienden konden het toch niet laten om langs te komen. Josep was er natuurlijk ook bij, hij is gisterenavond overgevlogen vanuit Barcelona om jouw verjaardagsfeestje niet te missen. Het was fijn en we hebben heel wat leuke anekdotes opgerakeld, sommige waarvan wij het bestaan niet eens wisten. En er was ook een beetje macabere humor, maar ja, dat heb je nodig om de situatie wat te relativeren. Ze brachten een mooi cadeau mee voor jou, een kader vol met foto's van jij met je maten. En kaartjes, hele kasten staan er vol van, en dan de ramen van je kamer. Het mooie is dat heel veel van die kaartjes tot aan de randen volgeschreven staan met wensen, hoop en geloof in de goede afloop. In jouw naam willen wij al die mensen heel erg bedanken, en natuurlijk ook het personeel van het brandwondencentrum van Gasthuisberg voor de mooie aankleding van jouw kamer en voor de goede zorgen die ze jou geven.
Tot straks,
Papa en Mama

15u: Vandaag mocht de prins mee naar het ziekenhuis, om Doornroosje te bezoeken. Het wakker kussen is jammer genoeg niet gelukt, omdat er nog te veel buisjes, en darmpjes en kabeltjes in de weg zaten. Bij een volgend bezoek lukt het misschien wel. Ons prinsesje is dus nog steeds diep in slaap en dat is maar goed ook, want ze zou anders te veel pijn hebben.
De sondevoeding lijkt intussen goed te lukken, want ze kreeg alweer wat meer, en de intraveneuze voeding was zelfs voor een tijdje gestopt. Toch weeral een klein stapje vooruit.

20u: Vanavond was de verdoving een beetje minder. Ze deed dan ook haar ogen open, zodra ze de stem van de prins hoorde. Maar dan sloegen al haar metertjes uit, en kreeg ze tranen in haar ogen. En dat is ook weer niet goed. We laten haar dus maar rustig nog wat verder slapen. Maar voor Josep en voor Liesbeth, die ook een keertje bij was vandaag, was het wel goed dat ze toch een teken van leven heeft gegeven.

2 opmerkingen:

Esmeralda zei

Ik vind het geweldig wat jullie allemaal doen voor Greet.Ik wil haar vandaag ook nog proficiat wensen met haar verjaardag,en voor het hele gezin een dikke dikke duimvoor de moed .Maar met zo een sterke band redden jullie het wel,ze is er nog niet maar dat komt nog wel.Greet doe jij het maar op jou tempo .

Groetjes Esmeralda

Tiny zei

Lieve Greet,

Vandaag heb ik even met je mama gebeld. Ze vertelde me dat het nu echt de goede kant uit gaat. Dat was fantastisch om te horen. En wat meer is; ze klonk terug opgewekt. Dit was al even fijn dan het feit dat het weer wat beter gaat met jou.
Doe zo voort Greetje!