zondag 5 oktober 2008

Dag 10



Weer een nachtje verder. Er zijn geen problemen geweest, en alles is rustig gebleven. Het is natuurlijk onzin maar we hebben steeds het gevoel dat de nacht sneller onheil brengt dan de dag, en dan is een telefoontje naar het ziekenhuis altijd geruststellend.

15u00: Greet ziet zo geel als een Chineesje. Dat is een teken dat ze haar transfusiebloed aan het afbreken is. De verpleegster zei dat we kaartjes mochten meebrengen om op te hangen op haar kamer, dus laat ze maar komen. Als we jullie een beetje kennen, heeft Greet binnenkort de bontste kamer van de hele intensieve afdeling :-)
Voor de verzorging vanmorgen hebben ze haar weer dieper is slaap gedaan. Deze roes was ze vanmiddag nog aan het uitslapen. We hopen dat ze tegen vanavond weer wat alerter zal zijn, net zoals gisteren.

19u45: Greet slaapt rustig. Ze maakt een beetje koorts en haar hartslag is weer wat hoger, maar dat is niet ongewoon. Binnenkort wordt de beademing wat minder gezet zodat ze zelfstandig moet gaan ademen.
Vanaf nu zal de evolutie wat trager verlopen denken we en we zullen dus niet altijd driemaal per dag iets te melden hebben. Dus, als er niets verschijnt, is dat niet omdat er erge dingen gebeurd zijn, maar omdat er weinig te schrijven valt.

14 opmerkingen:

Rudi en Els zei

Ook van ons heel veel moed en beterschap toegewenst.
Elke dag een stapje verder vooruit.
We duimen mee.
Rudi en Els Van de Velde - De Backer

Veerle zei

Prachtige foto van jullie Greetje in Ecuador, veronderstel ik!
Ben blij dat het nieuws toch ook stabiel blijft, gisteren was er toch al een teken van beterschap,vond ik.... het feit dat ze haar ogen open had en bleek te reageren op haar zus haar bezoek... ik ben er zeker van dat ze het te boven komt.
Wens jullie een goede zondag!

Veerle in Aarlen

Elke zei

Goed bezig Greet!!
Ongelooflijk hoe jij kan volhouden.
Ik ben zo trots dat ik zo'n nicht heb!
Zo'n beetje positief nieuws doet toch al veel.

Unknown zei

leading lady van de krachtwijvenclub! blijven gaan die greet!

ellen zei

Super! Weer een beetje echt Greet te zien krijgen moet deugd doen.
Komaan he!

norbert zei

Beste Greet en ouders,
Van Marcelle en Peter hebben we het verschrikkelijke nieuws vernomen. ook al kennen jullie ons niet persoonlijk toch leven wij met alle koorleden van Musica hasselt intens met u mee. Het idee om een dagboek bij te houden is schitterend zo weet iedereen wat een moedig meisje Greet is en kunnen we ons samen met jullie verheugen op de stappen in het genezingsproces. Wij blijven met jullie meehopen op een volledige genezing. Veel sterkte.
Namens Musica Hasselt
Norbert Steegmans en Yolande Briers

nele zei

lieve greet
nele van bouwel hier, van kunstbende, ooit. vanmorgen hoorde ik van je vreselijke ongeluk, amai ben ik even heel hard geschrokken!
gelukkig lees ik hier hoe ongelooflijk dapper je bent en dat je superhard vecht. ik wil je via deze weg alle steun geven die je kan gebruiken! Gogogogoogooooo greet!
je kan dit zeker, én met glans, zoals je dit met zoveel doet! Stapje voor stapje, komop!
Ook heel veel sterkte aan de moedige familie!!
liefs, nele

Unknown zei

Volhouden, Greet!

Arne

Kleejo zei

Alle kleuren van de regenboog, als je elke keer maar wat meer herstelt Greet! Ik kijk hier elke dag hoe het met je gaat. Chapeau met je krachttoer, iedereen staat achter u, veel lieve aanmoedingskreten, ook voor de ouders,zus, broer, vriend, ...!

Nathalie zei

Doe zo verder Greet, je bent fantastisch goed bezig.

Het grote boek van Florien zei

Je mag binnenkort een kaartje verwachten om die bonte kamer nog wat bonter te maken. Alles om je aan te moedigen om nog beter te worden meid.
Ik bewonder je sterkte, en ook die van je familie, wow zo elke dag iets neerschrijven.. Sjiek!

Unknown zei

kan ni gelove da greet al zover staat!! super gewoon!! krijg er echt kiekebiesh van..
we blijve duime voor de ganse familie..

sis en claes

Arvid Van Essche zei

Greet,

Ik blijf elke dag de blog volgen.
Zie dat je maar snel beter wordt!
Annelise en ik duimen voor je.

Arvid en Annelise

trui zei

Beste Luc en Ria
de laatste week al heel veel aan jullie gedacht, nadat het anonieme bericht op de vrt-nieuwssite over een 21-jarige vrouw uit Herent een paar dagen daarna plots een naam en een gezicht kreeg ... Uit jullie blog spreekt ongelooflijk veel moed en levenslust en liefde. Geen betere ingrediënten dan dat om de wonderen die de dokters doen, 'echt' en 'waar' te maken. We sluiten ons graag aan bij die bonte groep mensen die Greet vanop afstand de meet over schreeuwen ...
Jullie hele gezin verdient nu al een standbeeld!

Trui en Johan en kids van Rijweg 47