woensdag 22 oktober 2008

Dag 27


We zijn met ons drietjes - mama, Cove en ik - vanmiddag op bezoek gegaan bij Greet. Alles is stabiel, ze doet goed haar best, die Greet. Het bad was goed verlopen en ze was nog diep aan't slapen door de verdoving. We kregen dus weinig reactie.
Greet krijgt nog steeds sondevoeding en de chocomelk-achtige substantie lijkt haar te smaken, want ze hebben het nog wat kunnen verhogen. Hopelijk blijft het lukken om haar via deze weg te voeden.
De verpleegster had een staart gemaakt boven op haar hoofd, erg jaren '80, ze vindt zichzelf vast geweldig als ze het moest zien!

Kaat

20u: Morgen gaat Greet weer even onder het mes. Dat wordt dus weer een beetje angstig afwachten, maar als iedereen duimt, vingers kruist en hout aanraakt zal ze er wel goed doorkomen. Verder is alles "normaal", dwz hetzelfde als vanmiddag.
O ja, we hebben onze auto terug. Was Greet maar even snel gerepareerd.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wij gaan morgen duimen met al onze 10 duimen. Ook 1 paar konijnenpoten, 3 paar kippenpoten en alle knuffels in huis doen mee.
Morgenvroeg vragen we de kids om ook op school mee te duimen met de klas, en Gretel en ik doen hetzelfde op ons werk. Volhouden Greet !

Het grote boek van Florien zei

Ik duim ook mee! en heel mijn kot ook!
dikke zoen greet!