woensdag 29 oktober 2008

Dag 34


15 u: Een nieuwe verpleger, nieuwe verhalen. we kregen weer een tikkeltje meer informatie over de uitgebreidheid van haar wonden. Blijkbaar hadden we ons dat nog altijd wat te minimalistisch voorgesteld, zonder in details te treden.
We kregen nogmaals te horen dat haar mobiliteit nog alle kanten uitkan. We blijven natuurlijk het beste hopen. De verpleger vertelde een verhaal over een collega die een ongeluk had met zijn fiets en een bus. De professor heeft de hoop niet opgegeven en nu is die collega alweer aan het werk. Weer een verhaal om ons aan op te trekken!
Ondertussen gaat het minder goed met haar lever. Dat komt door de intraveneuze voeding, de medicatie en natuurlijk het ongeval zelf. Doordat ze nu sondevoeding krijgt, zou dit snel moeten verbeteren. Duimen maar.
Morgen gaat Greet weer naar de operatiezaal. Ze gaan daar haar benen nog eens grondig inspecteren en met een beetje geluk kunnen ze het stuk kunsthuid nog wat uitbreiden.

2 opmerkingen:

Leona zei

Terug van enkele weggeweest hebben we met kippevel en waterogen de blogjes gelezen.Greetje we gaan ontzettend hard voor je duimen en hopen op elke dag beterschap.
Ria en Luc houd de moed erin hé,we leven met jullie mee.

Luc&Leona

Diane Vermeulen zei

Greetje,

Como casi cada semana, mañana tenemos curso de español.
Hablaremos entonces del pretérito indefinido simple y el imperfecto, la ventanilla de reclamaciones, la cultura de empresa,....
Como cada semana algunos estudiantes presentarán por medio de powerpoint una ciudad española o un país hispanohablante en América Latina.
Como siempre estás presente en nuestros pensamientos y por eso
para ti te leo un pequeño poema de Ramón de Almagro.
Seguimos leyendo cada día tus noticias en el Internet y esperamos que sigas mejorando poco a poco.
¡Un fuerte abrazo y hasta siempre!

Tu profe de español


Me han tirado un beso esta mañana

Me han tirado un beso esta mañana,
me lo enviaron los labios de un niño,
y tú sabes cuanta sed hay en el alma,
de una simple muestra de cariño.

Me han tirado un beso esta mañana,
y mira como influyen estas cosas,
que mi aburrido día de semana,
de golpe... se pobló de mariposas.