zondag 28 december 2008

Dag 94


En toch kan ik me niet van de indruk ontdoen dat een beetje zonneschijn Greet alleen maar goed doet. Alles verloopt op dit moment voorbeeldig. De nachtverpleger wist te melden dat ze de rustigste nacht tot hiertoe achter de rug had. De cijfertjes op het toestel dat de verdoving controleert beginnen stilaan te minderen. Haar verwondingen beginnen stilaan dicht te groeien en voor morgen is er weer een operatie gepland om een stukje huid te verplaatsen.

6 opmerkingen:

Elien Gillaerts zei

BRAVO! Hoe gelukkig maak je ons, greetje!

Het grote boek van Florien zei

geweldig greet!!

Anoniem zei

Hiep hoi!
Klinkt allemaal zo goed ineens :) blijven gaan he greet!!

Unknown zei

een mooier kerstgeschenk kon ze jullie (en ons allemaal) nu niet geven!! Nu nog effe geduld, en dan komt het langverhoopte lachje er ook aan!we blijven duimen!

Unknown zei

komaan schattebout, blijven gaan! ge zijt geweldig bezig! binnenkort sta ik elke dag naast uw bed, ge gaat mij nog beu gezien raken!:)

Unknown zei

godzijdank seg_ na vorige week had ik de ene griezelige droom na de andere, en met nieuwjaar in aankomst, mijn favoriet metgreetfeest, werd het allemaal nie tbeter, maar doe jij maar rustig op je gemak , zoals je bezig bent is perfect, tot gauw liefke en ook al weet ik da je t haat als ik zeg dat alles goed komt: alles komt goed. xxxx