dinsdag 23 december 2008

Dag 89



Er loopt een lange en lastige weg langs de rand van de afgrond, en de enige manier om het einddoel te bereiken is stapje voor stapje deze weg te volgen. Elke pas vooruit brengt je dichter bij het punt waar je moet zijn, maar een foute stap kan vreselijke gevolgen hebben. Soms is de weg smal, moeilijk en gevaarlijk, zoals vorige week, soms is er iets waaraan je wat houvast hebt, soms is hij even wat breder en veiliger, soms gaat het bergop en dan vorder je slechts traag en moeizaam, soms gaat het wat bergaf en dan gaat het wat sneller vooruit. Ergens halverwege is er een pas waar je over moet, en van dan af zal het, naarmate je vordert, stilaan gemakkelijker zijn, zelfs al ben je dan nog lang niet aan de aankomst en kan er nog steeds iets fout gaan.

Vanmiddag heb ik weer even met de dokter gesproken, en die wist me te vertellen dat het ernaar uitziet dat de bergpas bereikt is. We weten nog niet zeker of er nog meer cols volgen, maar op dit ogenblik lijkt het erop dat Greet terug wat krachten aan het verzamelen is, en stilaan terug sterker wordt.

6 opmerkingen:

Rozemarijn zei

Goed zo greet!
Zet dat stapje over de top en je geraakt er wel!
Lieve ouders van Greet, hou je hieraan vast, want het kan wel zijn dat de weg voor jullie langer blijft hobbelen, want het is moeilijk om je dochter vanaf de zijlijn toe te juichen, zo dicht bij haar te zijn, en toch weinig te kunnen doen. Maar jullie doen veel, gewoon door in haar te blijven geloven, door een radiootje te zetten, door met haar te babbelen... Ook jullie dus, hou vol en jullie geraken er ook wel!
xxx

Unknown zei

hallo lieve ouders en greet,
wat een volharding jullie tonen is onbeschrijflijk ...
wat een levenskracht heeft jullie meisje !
mag het Licht van Kerst jullie weg ver-lichten tesamen met allie kaarsjes die voor Greet zijn aangestoken
de weg lijkt jullie misschien nog onbekend en niet beschreven maar ik ben zeker dat er Iets of Iemand is die jullie op de goede baan houdt
veel knuffels voor Greet
anne

ivo zei

Dag Luc, Ria, Kaat en Roel,

Mogen we dan jullie een rustige kerst wensen, waarna na de donkerste dagen van de winter het ook voor jullie weer wat lichter mag worden. En vooral dat jullie met een gerust gemoed s' avonds gaan slapen met de gedachte dat het morgen weer een beetje beter gaat.

ivo en an

Veerle zei

Morgen gaan wij kerstmis vieren bij mijn zus in Leuven, op de Schreursvest. Dat is dichtbij Gasthuisberg en ik zal deze kerst heel hard aan jullie denken en hopen dat Greet inderdaad over het ergste heen is. Ik bied jullie allen mijn beste kerstwensen aan!

Veerle in Aarlen

Helena zei

joe de spleet
Ben in Marroko met Joke en moet veel aan je denken, kan niet elke dag internet checken en da is frustrerend. Nu een klein afrikaans internet dingetje gevonden en k kan eindelijk weer rustig ademhalen..een beetje toch

K moest denken met hele manu chao onderwerp aan die dag muziekspelend op straat in Brussel.. el viento viene el hombre se va, por la frontera..
Op straat is een beetje snel, ma dan gaan we wel in t ziekenhuis van kamer nr kamer, die oudjes een beetje laten verschieten..en hun chocolat vragen als betaling,of kei veel suikerbonen..hehe dan beginnen we een handeltje
joe're doein GREAT baby..que sigues luchando

Groetjes uit de sahara en van joke en van mijne kameel; jimmi hendrickx..

Hasta la proxima guapa ( kvind gn uitroeptekens)

ik kom je nog eens bezoeken, ok? ciao sexy

Caroline zei

Moge alle kerstengeltjes bij Greet zijn om haar lieve wensen toe te fluisteren!

Groetjes
Caroline