zaterdag 20 december 2008

Dag 86


Het was weer een lange, bange nacht, want gisteren was de koorts weer behoorlijk opgelopen. Vandaag, door de verzorging en de dialyse, was het weer wat lager,maar toch nog meer dan we graag zien. De verpleegster wist ons wel te melden dat de infectiewaarden dalen, en dat er tot hier toe geen andere bacteriƫn gevonden zijn. We zijn dus toch een beetje geruster en hopen dat ze er weer doorheen komt.

Heel voorzichtig wordt ook de verdoving weer wat afgebouwd. We willen graag dat Greet zich zo goed mogelijk voelt als ze wat wakkerder wordt en daarom hebben we een muziekinstallatietje in haar kamer gezet. Een deuntje van Manu Chao of Thomas Fersen op de achtergrond is allicht leuker dat het getik en getuut van de machines rondom haar.

20u: De koorts is weg. We kunnen/durven vanavond dan toch nog naar dat verjaardagsfeestje gaan.

5 opmerkingen:

ivo zei

Dat is een schitterend idee! Muziek zal haar ongetwijfeld deugd doen, en haar herstel bespoedigen. Muziek zal het bezoek ook goed doen :), en wij zullen bij een deuntje van Manu Choi spontaan ook extra aan Greet en jullie denken.

We duimen zeer intens dat de koorts snel echt weg gaat!

Toitoi

Stijn, Simon, Ivo en An

Ria zei

Dat was echt snel. Dank je allemaal.

Het grote boek van Florien zei

Goh, wat een opluchting.. En inderdaad, ik was op het vliegtuig nog naar Thomas Fersen aan het luisteren en dacht instantly aan greet! Hopelijk stelt dat haar op haar gemak. x

Veerle zei

Ik denk dat die kleine muziekinstallatie echt een fijn idee is. Thomas Fersen ken ik niet maar wel Manu Chao. Een van mijn dochters is naar een concert van hem geweest en kon zoveel liedjes meezingen,zij heeft 3 jaar Spaans op school gevolgd. Greet zal dat wel appreciƫren, ik hoop dat het haar kracht bijgeeft!
Op de foto van vandaag staat ze weer zo guitig,een echte levensgenietster!
Ik ben blij dat haar koorts deze avond weg was en dat jullie, ouders, naar dat verjaardagsfeestje kunnen gaan, jullie hebben het broodnodig van wat ontspanning te nemen! Wij zullen terwijl fel aan Greet denken en in onze gedachten over haar waken!

Veerle in Aarlen

Loree zei

Lieve Greet, ik wilde je even melden dat hier in hasselt ook al een echte fanclub is ontstaan.

Je doet het goed zo en geniet maar van die heerlijke muziek waar we allemaal dol op zijn!

Groetjes

Lore, Rob, An, Kurt, Rebecca, Bram, Sanne, Ine, Evi :)