vrijdag 5 december 2008

Dag 71



De dag na de benefiet moeten we nog een beetje bekomen, want we zijn werkelijk overdonderd door het succes. Zo veel mensen, allemaal voor ons Greetje: fantastisch!!
We willen dan ook uit de grond van ons hart iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Speciale dank en een hele dikke zoen en knuffel voor het go-go-Greet-team. Wat zij gerealiseerd hebben in die korte tijd is fantastisch, bedankt voor jullie inzet!!
Slaap maar lekker uit allemaal, wij gaan dadelijk aan Greet vertellen hoe graag ze gezien is door al haar vrienden en kennissen.






20u: Greet heeft het geweld van La Vie en Rose blijkbaar gevoeld tot in haar ziekenhuisbed. Ze was vanavond voor het eerst in al die weken echt wakkerder. Nog niet zo helder dat we er een echte conversatie mogelijk was, maar wat een verschil met de afgelopen 10 weken, en zelfs nog met vanmiddag. Ze doet haar ogen open, al ziet ze dan niet veel zonder bril, ze beweegt haar hoofd en haar armen, en vooral: ze reageert op onze aanwezigheid, al is het dan soms maar traantjes, maar dat is begrijpelijk in haar situatie. Ze ademt nu ook volledig zelf, zonder ondersteuning van de machine. Dat kost haar zichtbaar moeite, maar ze doet het toch maar.
Vandaag heeft ze dus weer een grote stap gezet in de goed richting, en wij zijn ervan overtuigd dat de avond van gisteren daar zeker aan bijgedragen heeft.

9 opmerkingen:

Unknown zei

Bedankt allemaal voor de massale opkomst! Het doet inderdaad deugd om te zien dat er zoveel volk achter greet staat! Jullie waren geweldig!

Het gogogreetteam

Laura zei

En dat was met zoveel plezier gedaan!
Ik ben er zeker van dat iedereen er opnieuw zou staan moest dat ervoor zorgen dat Greet weer sneller de ouwe is!

Linda zei

positieve energie blijven sturen... je ziet dat het helpt!

Laura zei

Greet!!
Fantastisch!!
Volhouden meid Komaan!!

Unknown zei

Wat lynn zegt, daar sta ik ook volledig achter! Het deed deugd om oude vrienden, nieuwe vrienden, kennissen, klasgenoten, buren en familie te zien! En ze mochten er allemaal wezen!! Greet mag (rustig -alles op zijn tijd uiteraard) wakker worden! Ze heeft duidelijk een heel uitgebreid team dat zal klaarstaan!

Echt echt echt een dikke dankjewel aan iedereen voor gisterenavond!! Bedankingen zijn niet nodig, het was zeer graag gedaan! En het feest dat er zal komen wanneer Greet weer taarten bakt, mooie kleren stikt, reisjes vastlegt en gewoon weer haar heerlijke zelf is, dat zal ongetwijfeld nog legendarischer worden (tegen dan hebben we een reputatie!)!

Strijk haar nog eens over haar bolleke van mij!

Veel liefs

Het grote boek van Florien zei

Ik droomde deze nacht nog dat Greet haar ogen open deed. Mooi gedaan Greet, echt super! doe zo voort meid, we staan allemaal achter je...

Veerle zei

Dat is heel goed nieuws, Greet maakt echt vooruitgang nu! Wat een ongelooflijke vriendenkring die achter haar staat, de familie bij inbegrepen, Greet moet een heel leuk meisje zijn om zoveel volk te kunnen bijeenkrijgen. Jullie mogen fier zijn op jullie dochter, lieve ouders!

Elien Gillaerts zei

Ik kan het niet beter zeggen als lynn en yannick! Een dikke dikke dankjewel aan alle lieve dansende supporters. Je zal nog versteld staan van de filmpjes, foto's, briefjes,.., greetje.

Hoe je het toch allemaal flikt daar. Zelf ademenen! Hoera! En steeds wat wakkerder. Wat een major steps, bank vooruit, doe ze voort, dapper krachtwijfje!

dikke dikke dikke kussen op je snoet

Loree zei

Ik heb zo een spijt dat ik er niet kon zijn!

Maar als er nog iets op het programma staat zal ik zeker nog eens mijn best doen om te komen en hopelijk komt het dan beter uit, want donderdagavond studentenavond is bij mij op dit moment niet meer zo van pas.

x Lore