zondag 14 december 2008

Dag 80



Dag Greet,
Vandaag was het weer feest voor jou. Eigenlijk is er niet echt een reden om te vieren, maar ook geen reden om niet te vieren. Feit is dat er een aantal mensen zich geroepen voelden om iets te doen, zelfs zonder je echt te kennen, gewoon omdat ze aangedaan zijn door wat er gebeurd is. Vandaar dat er vandaag een benefiet-tangobal was.
En er was weer veel volk, ook mensen die jou niet kenden, of ons niet kenden, en toch gekomen zijn omdat ze zich solidair voelen. Er waren er ook die absoluut geen kaas gegeten hebben van tango, en toch gekomen zijn, omdat ze ons kennen of jou. Ik hoop dat ze er een beetje van genoten hebben, en misschien zelf zin gekregen hebben om het ook eens te doen. Ons heeft het in ieder geval deugd gedaan dat er zoveel mensen iets willen doen voor jou, en voor ons. Er waren foto's van jou, de mooiste uit de blog, vergroot en opgehangen aan de muren. Goed voor weer een flinke brok in de keel.
Toen we vanavond bij jou waren was je weer vast in slaap, maar na een tijdje werd je toch een beetje wakker zodat we konden vertellen wat er allemaal gebeurd is. Of je er veel van begrepen hebt weten we niet maar dat zullen we later wel eens vernemen.

Geen opmerkingen: