maandag 22 december 2008

Dag 88



Vanmiddag moest ons Greet opnieuw naar de operatiekamer, ditmaal niet voor een echte operatie maar om de huiddonorplaatsen te behandelen. Om ze sneller te laten dichtgroeien, heeft men in het laboratorium haar eigen huidcellen laten vermenigvuldigen in een flesje, en die krijgt ze nu terug. Hopelijk helpt dit haar om die donorplaatsen sneller te genezen zodat ze snel aan haar ander been kunnen beginnen.

20u: De ingreep is goed verlopen. Omdat ze nog maar net terug was op haar kamer, was ze nog in een diepe slaap, hoewel ze wel eventjes kwam piepen op het ogenblik dat wij weer wilden vertrekken. Haar temperatuur is nog niet helemaal terug normaal, maar ook niet al te hoog. Misschien heeft ze, zoals iedereen deze tijd van het jaar, een verkoudheid. Maar dat wordt in de gaten gehouden.

1 opmerking:

Unknown zei

Greet,
Je lichaam heeft al ontzettend hard gestreden, en al héél veel overwonnen. Je gaat nu meer en meer wakker zijn. Eén van je grootste overwinningen misschien. Maar ook een moeilijke, voor jou dan. Want je zal veel moeten verwerken. Maar je gaat wel ook nog bewuster weten hoeveel mensen aan je denken en je energie sturen. En dat, samen met jouw levenslust, zal ervoor zorgen dat je er terug zal staan zoals wij je kennen.
Greet,
héél veel liefs,
Bart (vakantieverantwoordelijke van Koning Kevin)