woensdag 3 december 2008

Dag 69



Vandaag hebben we nog een gesprek gehad met de arts van abdominale geneeskunde, over Greets buikwonde. Niet erg bemoedigend enerzijds omdat het een probleem is dat ze hoogstwaarschijnlijk voor de rest van haar leven meedraagt, los van littekens en dergelijke, maar anderzijds een beetje geruststellend omdat de dokters het als nevenprobleem zien, niks acuut, niet levensbedreigend. Van een heel andere orde dan de verwondingen aan haar benen, die nu de meeste aandacht opeisen en de grootste zorg vereisen.
Vanwege die afspraak waren we er vandaag een heel stuk vroeger bij, maar we mochten toch al onze dochter zien. Kom even snel binnen zei de verpleegster die bezig was met de buisjes en katheders, ze is nu een beetje wakker, dan kan ze horen en voelen dat haar ouders er zijn. Helaas, tegen dat we ontsmet en ingepakt waren was ze alweer in dromenland. Maar toch erg attent van dat meisje.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hi, I'm Ritanna,a girl that lived with Greet in Perugia(Italy). I'm really sorry for Greet condition and if it's possible I would kwon some news,I'm really sorry but I don't understand yours language. My heart is with you and I hope to have good news to you soon!
With love, Ritanna

P.S. Greet:I kiss you!

Tiny zei

Aan het GOGOGREET-taem

Ook al kunnen wij er niet bij zijn, ik wens jullie alvast een overweldigend succes met de benefiet. Alleen echt knappe madammen/meneren/vrienden kunnen zoiets uit de grond stampen. Hier doe ik mijn hoed voor af! Eentje met grote roze veren ;)!