vrijdag 2 januari 2009

Dag 99


Vandaag kreeg Greet bezoek van de vzw de roze trizee. We hadden gehoopt dat dit haar vrolijk genoeg zou stemmen voor nog een lachje, maar helaas. Ze had nog maar pas wat extra pijnstillers gekregen, en dus was ze nog te suf om te reageren. Bovendien was ze een beetje misselijk, en daardoor eerder in de stemming om te wenen dan om te lachen.

Men wist ons vandaag te vertellen dat het behandelde stuk van haar rechterbeen goed aan het genezen is, en ook de donorplaats op haar rechteronderbeen is weer helemaal toe. Aan de linkerkant schijnt het allemaal wat moeizamer te gaan. Daar is de transplantatie niet helemaal aangeslagen. Het zal nog de nodige tijd vragen voor alle wonden dicht zijn, maar langzaam maar zeker wint ze toch terrein.

4 opmerkingen:

Unknown zei

en haar eerste woord was bavarois!!
of da denken we toch!
bijna zeker!

michiel zei

het was klaar en duidelijk, ze mompelde bavarois! Wat we haar ongetwijfeld zullen inlepelen als ze beter is.

Kleejo zei

Glimlachen, genezen, bijna praten, ... Iedereen hier staat je als het ware mee op te wachten. Fijn Greet, fijn nieuws, you'll make it!

Elien Gillaerts zei

Bavarois was sowieso ook haar eerste woordje toen ze pas geboren werd... Wat doe je dat toch schitterend, greetje! Meer kan ik mezelf echt niet wensen voor 2009. Blijf jij daar maar rustig die oude mie terug worden... (een nieuwe mag ook hoor!)
zoentjes xxxxx elienemien