dinsdag 20 januari 2009

Dag 117



De afgelopen dagen heeft Greet wat last gehad van haar maag, en daarom was er overgeschakeld op intraveneuze voeding. Vandaag heeft men nog een trits onderzoeken gedaan en meteen ook een nieuwe voedingssonde gestoken en ondertussen eens rondgekeken in haar maag, maar niets speciaals gevonden. Vandaar dat ze nu terug op sondevoeding staat, maar deze keer instantsoep in plaats van chocomelk ;-). Alhoewel ze dan ook pas uit de verdoving bijkwam toen we vanavond binnenkwamen was ze erg wakker en ze lag een beetje TV te kijken. Jawel.

3 opmerkingen:

Het grote boek van Florien zei

oh, dat tv kijken is wonderwel goed nieuws... vreemd hoe je opkijkt van de gewoonste dingen. Duimen helpt en Greet is daar het bewijs van!

Elien Gillaerts zei

Hopelijk zitten er ook 4000 caloriƫen in die instantsoep en smaakt die even lekker! (Eigenlijk gaat er toch echt niets boven UZtse chocomelk..) Als ze er maar sterk van wordt! You go, girl!

Elien Gillaerts zei

PS: Amerika heeft vandaag voor echt een ZWARTE president! Als dat ook geen goed nieuws is! (naast het feit dat je dat zelf misschien gezien hebt?) Kusjes!