donderdag 15 januari 2009

Dag 112


Het is een vermoeiende voormiddag geweest voor Greet. Dagelijks komt de kinesist langs om haar gewrichten soepel te houden ondanks het lange stilliggen. Maar nu ze wakker is, wordt er wel iets meer van haar verwacht dan alleen haar benen te laten bewegen door de bedfiets (jaja). Vanaf nu moet ze echt meewerken zodat ze weer spieren kan beginnen opbouwen. Het wordt vanaf nu dus echt fitnessen. Ze heeft hard gewerkt daaraan deze voormiddag, en ze was dan ook moe tijdens het bezoekuurtje.

2 opmerkingen:

Erik zei

Zovele kaarsjes, al die positieve energie, de talloze gebeden... Het is niet voor niets geweest. We blijven voor je supporteren, Greet. Zeker nu het allemaal wat pijnlijker voor je aanvoelt.
De schrijvers van deze blog steek ik een pluim op de hoed. Jullie doen dat ook héél goed.

Oma zei

’t Was inderdaad mijn dagje niet gisteren. Van al dat gehol door Leuven krijgt ne mens hartkloppingen (niets meer gewoon zeker?) En dan 3 kwartier moeten wachten eer we op de kamer bij Greet mochten. Ik had mij zo verheugd op een glimp van herkenning, een lichtje in haar ogen te zien bij het openen van het lekker-reuk-cadeautje. Niks daarvan. Alleen een paar half-open lodderogen en een amper zichtbare trilling om haar tootje, dat haar mama en Kaat graag als een glimlach interpreteren.
Blijkbaar waren we niet erg welkom, want als Kaat haar vroeg “wil je nog wat nozen?” (sister-jargon voor niet willen wakker worden, geen zin hebben om op te staan, nog wat luieriken dus) knikte ze ja en op de vraag “zullen we naar huis gaan?” ook ja… Daar sta ja dan. Ontgoocheld. Maar wacht eens even. Misschien wilde ze gewoon ook mee naar huis!!!
Toch een lichtpuntje: ze heeft ons gehoord! En dat is heel wat beter dan een paar weken geleden. Volhouden Greet!
En dan die stomme auto. Gelukkig is troubleshooter Kaat bij mij gebleven tijdens het uren wachten op de depannage. “ Duistere, koude, vuile ondergrondse parkings, das niets voor oma’s” was haar bondige commentaar.
En gelukkig zijn er nog welwillende , handige schoonzoons die het probleem definitief kunnen oplossen. Bedankt grote Wim!

Oma