dinsdag 6 januari 2009

Dag 103


Het kon niet blijven duren blijkbaar, de goed-nieuws-show van de laatste weken. Vanmorgen had Greet weer een stevige koortsopstoot, en er zijn ook weer wat bacteriƫn gevonden. Dat betekent dus weer een antibioticakuur, weer een serie onderzoeken om te zien waar het juist vandaan komt, en weer bang afwachten.
Vanmiddag was de koorts wel al weer gedaald, en was ze terug een stuk stabieler. Laat ons dus maar duimen dat het allemaal weer vlug achter de rug is.

Voor wie haar een kaartje wil sturen: Greet ligt nog steeds op afdeling 519, ze is alleen tijdelijk een plaatsje opgeschoven. En vermist er niemand anders met dezelfde naam in het ziekenhuis is, vinden ze haar ook zonder die nummer wel terug.

20 u: Ook vanavond was haar koorts weer flink opgelopen. Omdat ze intussen wel wakker was, had ze er ook behoorlijk last van. Maar dadelijk verhuist ze weer naar haar oude kamer, en daar staat het oude, intussen vertrouwde dialysemachien op haar te wachten. De kans bestaat nog altijd daar haar hoge temperatuur daaraan te wijten is, en in elk geval zal dat haar toch wat afkoelen, als het toch door de beestjes zou komen.

1 opmerking:

Loree zei

Komaan Greet blijven vechten, de hele wereld staat achter jou!

x