woensdag 25 februari 2009

Dag 153

Op een dag die zo zonnig begin als vandaag moest het vanzelf wel weer wat beter gaan. En dan nog voor de eerste maal spaghetti op het menu, dat maakt het helemaal goed. Zo goed dat zelfs de quarantaine - maatregelen niet meer nodig zijn. We mochten dus vandaag voor het eerst de kamer binnen zonder schort, handschoenen en masker. Gek is dat, het voelde heel onwennig om daar zo te staan, alsof we iets helemaal verkeerd aan het doen waren.

3 opmerkingen:

id zei

Ik ben zo blij voor jullie dat het de goede kant opgaat. Al een tijd volg ik vanop afstand het wel&wee van Greet. Hopelijk vanaf nu alleen nog maar 'wel' !!!
(Bloed geven zou ik gaarne doen, maar ik mag geen donor zijn omdat mijn bloedwaarden daarvoor niet goed genoeg zijn :( )

Harry zei

Fantastisch nieuws de laatste dagen.
Zelfs als er nog eens het onvermijdelijke tegenslagje links of rechts opduikt, zelfs al heeft het allemaal heel lang geduurd vooraleer het zover was, het is toch een ongelooflijke vooruitgang.
De lente van 2009 kondigt zich bijzonder goed aan.

Het grote boek van Florien zei

Greet toch, wat een fijn nieuws brengen de eerste zonnestralen. We blijven duimen voor je, en hopelijk tot binnenkort, nog eens 'intecht'...