maandag 16 februari 2009

Dag 144


Toen ik toekwam in het ziekenhuis, was Greet al klaar om naar de operatiezaal te vertrekken. De hoofdverpleger wist me te melden dat ze nog een twintigtal minuutjes met de voorgaande patiƫnt zouden bezig zijn, dus ik kan nog eventjes bij haar. Uiteindelijk werden dat geen 20 minuutjes maar meer dan anderhalf uur. En niets anders te doen dan afwachten ondertussen. Dan duurt de tijd lang, en is alles goed om voor wat afleiding te zorgen: een tasje koffie (voor mij) of een schoudermassage (voor Greet).

20u: We wisten van tevoren niet wat er vandaag precies te gebeuren stond. Het bleek uiteindelijk de linkerelleboog te zijn, die onder handen is genomen. Minder ingrijpend dan aan de rechterkant, maar zo te zien even pijnlijk. Greet was nog groggy van de operatie, dus het was een relatief kort bezoekje vanavond. Hopelijk lukt het haar om wat te slapen vannacht, zodat ze er niet al te veel last van heeft.

1 opmerking:

marleen zei

Al een hele weg afgelegd, maar nog een 'heuse wandeling' voor de boeg precies...
Hoop dat 't zonnetje, nu al of toch snel, vanuit haar kamer te zien is en dat ze er 'binnenkort' echt van kan genieten...
licht, lucht en zonnewarmte om Greet extra te sterken en om jullie extra op te warmen om er samen tegen aan te blijven gaan!
Veel liefs!