woensdag 4 februari 2009

Dag 132

Ik kon het toch niet laten om weer langs te gaan vandaag.
De operatie van gisteren moet weer een staaltje medische spitstechnologie geweest zijn. Maar het ziet er wel naar uit dat het goed gelukt is, en Greet heeft vanaf nu niet alleen een polsslag maar ook een 'elleboogslag'. Zelf gehoord.

Haar eerste luister-CD is ook al toegekomen, dus als ze nu lang genoeg wakker kan blijven, heeft ze iets te doen. Echt vlot zal dat ook pas gaan als ze zelf de nodige apparatuur kan bedienen. Nu is ze nog afhankelijk van de hulp van de verpleging, en hoewel die heel erg in de weer zijn, zou ze het veel liever allemaal weer zelf kunnen.

20u: Een kathederinfectie gooit weer roet in het eten. Dat betekent niet alleen weer koorts en antibiotica. Het betekent ook dat de huidige katheders weer moeten vervangen worden en dat loopt niet van een leien dakje. Ze is al zo vaak geprikt dat ze nog moeilijk een goed plekje kunnen vinden. Na 2 uur proberen was het nog niet gelukt. Natuurlijk voelde Greet zich dan ook niet zo goed vanavond. Hopelijk lukt het morgen beter, en zijn we dan weer voor een hele tijd gerust.

1 opmerking:

Het grote boek van Florien zei

Komaan Greetje, laat die kathederinfectie je niet klein(er) krijgen!!! Kleine stapjes zetten, je komt er wel. Weg met die infectie!