woensdag 12 november 2008

Dag 48



Gisterenavond en vanmorgen hebben we nog met het ziekenhuis gebeld. De koorts was gisterenavond terug gedaald. Voorlopig geen reden tot paniek dus.

17u: We spraken vanmiddag even met de dokter. Greet heeft wel degelijk wat infectie op haar wonden, maar enkel oppervlakkig. De dokter maakte zich hier weinig zorgen over, maar het vertraagt natuurlijk wel de genezing. Morgen is het, zoals iedere donderdag, operatie.

3 opmerkingen:

Rozemarijn zei

Lieve Greet en ouders van Greet,

Het is pas vandaag dat ik het nieuws hoorde, het is dan ook al lang geleden dat ik Greet zag (van het middelbaar geleden).
Maar toch raakt het me diep, omdat Greet iemand is die, al ken je ze maar 1 dag, je vergeet haar nooit meer.
Ik wens jullie enorm veel sterkte toe, en ik stuur ook heel veel kracht naar Greet toe, zodat ze het allemaal blijft volhouden.
Lieve Greet, blijf vechten, zodat je binnenkort weer die altijd lachende, grappige, lieve levensgenieter wordt waar iedereen van houdt.
Dikke knuffel
Rozemarijn,
je ex-klasgenootje-en-studeeropschool-genootjexxx

Elien Gillaerts zei

Kom op hé, meisie, doe die donderdaagse OKuitstap zoals je ze altijd al gedaan hebt: dapper en strijdlustig! Ik geloof er zoo hard in! HEB JE LIEF, Elien.

Unknown zei

dag vogeltje,
leuke foto van ons hè? nog maar iets meer dan twee maanden geleden gemaakt in een rivier in ecuador en nu lig je daar in je ziekenhuisbed! het is echt zo oneerlijk dat dit met jou moest gebeuren, maar dat denken helpt je geen stap vooruit hè dus doen we het maar niet!
vecht maar verder greetje, je doet het echt geweldig!
tot binnenkort hopelijk!
lynn x