zondag 9 november 2008

Dag 45



Zondag is ook in het ziekenhuis een rustige dag. En loopt dan minder personeel rond dan in de week, en er worden dan geen onderzoeken, operaties of behandelingen gepland. Dus ook voor Greet is het vandaag een rustdag. Zelfs geen fitness op zondag.

Roel wordt intussen erg goed in het parkeren in een parkeergarage. Zijn oefenritjes voor zijn rijbewijs blijven de laatste tijd beperkt tot een rit naar het ziekenhuis en terug. Maar dat kan hij dan ook al heel goed.

20u30: Morgen is het opnieuw OK dag (niet okee maar okaa) en dan beslist men over het plaatsen van autogreffen, transplantaties van eigen huis dus. En ook over het verwijderen van de bekkenstabilisatiebeugels, de stangen die het bekken tot nu toe bijeengehouden hebben. Dat zou een serieuze verbetering zijn want dat betekent dat die afdeling goed geheeld is. Laat ons dus duimen, hopen, kaarsen branden enz. dat het OK zal zijn in de OK.

1 opmerking:

Unknown zei

Aah echt goed nieuws van die heupen! Dat zal ook wel aangenamer liggen zonder 'bekkenstabilisatiebeugelmachien'. Dat ze maar wat kussentjes bijsteken onder haar achterwerk! En morgen tijdens de operatie... zal ik permanent een welbekend draaidoosmuziekje draaien! En zal ik woordjes prevelen waar ze gegarandeerd op reageert (in ieder geval toch als Kaat ze zegt ;)