dinsdag 11 november 2008

Dag 47



We zijn gisteren een beetje nalatig geweest. Dat kwam eigenlijk omdat we vlak na het avondbezoek op familiebezoek geweest zijn. Tja, een beetje ontspanning moet kunnen, niet waar. Daarom hier toch nog het verslag van gisterenavond. Toen we toekwamen was ze net terug van de OK, nog niet helemaal opnieuw aangesloten aan alle tubetjes en slangen, maar toch al helemaal op temperatuur. We zijn helaas een beetje te optimistisch geweest gisterenmorgen, de eigen-huidtransplantatie die we verwacht hadden is niet doorgegaan omdat er nog wat contaminaties aanwezig waren. In plaats daarvan heeft ze tijdelijk donorhuid gekregen. Ook de bekkenbeugel is nog niet weg en dat alles zorgde voor een zeker downgevoel. Ach, we zijn er herhaaldelijk voor gewaarschuwd, maar toch slaat het telkens weer toe als het niet helemaal volgens de verwachtingen gaat.

15u: De infectie schijnt onder controle te zijn. We kunnen nu alleen maar hopen dat ze spoedig toch klaar is voor de volgende stap. Morgen hopen we weer eens met een dokter te spreken, en dan hebben we waarschijnlijk weer wat concretere vooruitzichten.

20u: Vanavond had Greet wat koorts. Blijkbaar steekt de infectie toch opnieuw de kop op. Duimen maar dat dit geen al te grote stap achteruit betekent.

5 opmerkingen:

geertrui en hans zei

Lieve mensen,

Jullie doen het zo super allemaal: Greet en heel jullie stam.
We denken elke dag aan jullie, volgen mee de ups en downs en duimen veel.

Hans en Geertrui
en de 3 daltons

Unknown zei

hallo Luc en Ria,
Hier wordt ook iedere dag vol spanning en medeleven gevolgd hoe Greetje vorderingen maakt.
Haar kaarsje brandt nog steeds, en we duimen verder.
Hou vol, jullie doen het prachtig!
Greet kreeg zeker haar sterkte mee met haar genen, en jullie sterke band draagt bij tot haar vorderingen.
Veel liefs
Marijke en Philippe en kroost

Anke zei

Lieve jullie,

Ik blijf het gevoel hebben dat Greet alleen maar vooruit gaat. Af en toe gaat het eens niet zo snel vooruit als we zouden willen, maar achteruit gaat ze zelden.
Die autologe transplantatie zal wel niet zo lang op zich laten wachten, ze doet het zo goed!
Hopelijk blijven jullie moed houden, ik geloof alleszins in Greet! Het is ongeloofelijk hoe goed ze het blijft doen, blijven gaan Greet!!

Liefs,
Anke
(begeleider bij Koning Kevin)

marcel de prins zei

Luc en Ria,

Een beetje ontspanning mag zeker.
De weg is lang.
Wij blijven hopen met jullie, lieve en marcel

Stefanie zei

Hey Greet,

Jammer dat het niet voor gisteren was, maar wat nu nog niet is zal nog wel komen... alles op zijn tijd en dat komt wel goed;)

Dikke knuffel,

Stefanie en de klas