vrijdag 17 april 2009

Dag 204

Eindelijk, eindelijk is de chirurg langs gekomen, om te zien of Greet al voldoende hersteld is om de volgende operatie aan te kunnen. We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag heeft de professor een gaatje in zijn drukke agenda gevonden.

Het is nu beslist dat de operatie aan haar bekken zeker voor volgende week zal zijn, maar we weten nog niet precies welke dag. We hopen op dinsdag, maar anders waarschijnlijk vrijdag. We houden jullie op de hoogte.

Intussen heeft Greet een full time job aan eten, en oefenen en trachten bij te komen. Elke calorie wordt zorgvuldig genoteerd, en als ze ook maar een beetje te weinig gegeten heeft, krijgt ze de volgende dag een dubbele portie fruitpap-met extra-calorieën. Ze ziet er alweer heel wat steviger uit, maar volgens de weegschaal van het ziekenhuis komt ze nog niet snel genoeg bij. Eten is echt werken geworden.

4 opmerkingen:

Het grote boek van Florien zei

gooo greet! blijven eten ;) als die fruitpap er niet meer zo goed in gaat zal ik binnenkort eens een greettaart binnengooien (naar analogie met yannicktaart he yannick! :))

Rolf zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rolf zei

Hi Greet!

Ich wünsche Ihnen schon sehr, sehr gute Besserung.

Viel Glück!

Grüssen,
Rolf

Filip zei

Hola Greet,

En cambio de la comida floja del hospital, quizas te puedo traer algo rico desde Argentina. Conoces "Dulce de leche" o "Flan Casero" o una "ensalada de frutas a la Argentina"? Bombas de calorias.

Bueno, no se que ya extrañas el enfermero con poco gusto musical, pero en tu honor en un ratito voy a bailar un tango en el sol otoñal de Santiago del Estero, Argentina

Que te mejores chica, y hasta luego

Filip (enfermero-viajador) y su familia