vrijdag 3 april 2009

Dag 190

Voor wie het na de hint van gisteren nog niet door had: Oma had natuurlijk gelijk: het hele pruikenverhaal was een grapje. We hebben het hier al eens eerder gezegd: Greet is haar gevoel voor humor ondanks alles niet verloren. Een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken.

Het was wel waar dat ze heel wat haren kwijt was, maar die zijn mooi aan weer aan het bijgroeien. En natuurlijk heeft ze af en toe ook wel een dag dat ze zich niet zo goed voelt, en dat ze verdrietig is om wat haar allemaal overkomt, maar alles bij elkaar blijft ze verbazend dapper.
Greet was wel erg blij met alle reacties die ze op ons grapje heeft gekregen, dus je kan haar nog altijd plezier doen met een kaartje of een mailtje.

De waarheid is dat alles eigenlijk goed vooruit gaat, en er stilaan zelfs sprake is van naar huis gaan. Vandaag hebben ze haar ademhalingsbuisje vervangen door een dunner exemplaar, zodat het extra gaatje dat ze nog altijd heeft kan beginnen toe te groeien. We hopen dat dat binnen afzienbare tijd helemaal weg zal zijn.

5 opmerkingen:

geertrui en hans zei

We hebben anders nog wel een t-shirt of pet met het opschrift: KAAL IS COOL. ;-)

GHWZA

marcel de prins zei

Haar of geen haar...
prachtig nieuws.
Dapper doordoen.
Uit symathie
Lieve, marcel, Johan

Annick Nelles zei

goed zo Greet, je gevoel voor humormag je ook niet verliezen!!!! bomma kwam hier ook al binnen met het verhaal van die pruik, wij heel verontwaardigd allee da kan toch nie zo zonder overleg.... maar ja ook niet aan 1 april gedacht. Dus nu goed gelachen.... Bomma zal opgelucht zijn.....
groetjes uit Hasselt van ons allemaal, de bende van de windmolenstraat

Elke zei

Jaaajaa ze had ons goed liggen!
goed mopke nicht ;-)

Annelies B zei

Oei, dan moeten wij (neven en nichten) maar eens snel langskomen! Hoe zit't met de bezoekverdeling tijdens de Paasvakantie?

Groetjes!
Annelies