vrijdag 13 maart 2009

Dag 169

Het is voor Greet zelf nog een beetje moeilijk om hier veel te schrijven, onder andere omdat ze nog niet echt rechtop kan zitten. Maar emailtjes zijn wel altijd welkom, ook al zal het nog niet mogelijk zijn om ze allemaal te beantwoorden.

Nu de wonden van Greet bijna volledig gesloten zijn (we verwachten nog 1 grote, en misschien nog 1 kleinere operatie), verlegt de aandacht zich opnieuw naar de binnenkant. De organen hebben grotendeels de draad weer opgenomen. De laatste dialyse is alweer enkele weken geleden, het eten gaat elke dag beter, en ze wint stilletjes ook weer aan gewicht bij. Wat op dit ogenblik nog zorgen baart is haar bekken. Iedereen had verwacht dat dat na zo lange tijd stil liggen wel zou zijn vastgegroeid, maar dat blijkt niet het geval. En dat maakt niet allen nog steeds lastig om rechtop te zitten, het blijft ook moeilijk om haar benen te beginnen bewegen en het zorgt voor de nodige pijn. We gaan er dus van uit dat dit de komende tijd aandachtspunt nummer 1 zal zijn.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dag Greet,
"dag 169", het klinkt wel bijbels (ja, 't is dan ook vastentijd, maar trek u daar nu vooral niets van aan). Omdat je toch al zo lang in dat gasthuis ligt en omdat Kaat je blijkbaar alleen naar VTM laat kijken, hier even een korte update van een aantal nieuwshoogtepunten van de afgelopen tijd:
- Yves Leterme heeft gelogen
- Madonna is van hare vent af
- sjors dabbejoe Bush is op zijn ranch in Texas van zijn paard gevallen
- de staat Israƫl is door een familie uit Gaza voor de rechter gedaagd
- onze kippen zijn terug beginnen eieren te leggen; aangezien ons hangoorkonijn Stamper er regelmatig opkruipt (op de kippen), hopen we op paaseitjes van de paashaas!
- de manne van ACDC hebben iedereen goed liggen gehad.
Later meer nieuws,
hou je haaks,
Koen en Co

Daan zei

greet,
ik denk dat je ouders het beu zijn om iedere dag iets te schrijven..
dan is het nu aan u, he meisje!
laat eens weten hoe het met je is..

daan