zondag 8 maart 2009

Dag 164


Het is nu eindelijk zover dat ook de nonkels en tantes, en de nichtjes en neven (waar blijven die eigenlijk?) op bezoek kunnen komen. Ook dat zorgt ervoor dat Greet er weer helemaal bij is. We kunnen terug plannen beginnen smeden voor het volgende familieweekend.

Hoe goed het Greet ook doet om bezoek te krijgen, het blijft nog steeds vermoeiend voor haar, zeker als er verschillende mensen tegelijk komen. Daarom hebben we een systeempje opgezet om bij te houden wie wanneer kan komen. Geef ons een seintje als je je wil inschrijven.

Voor morgen moeten jullie nog niet te veel plannen, want dat is weer een operatiedag. Tenminste, als alles weer niet wordt uitgesteld, zoals nog al eens gebeurd is, want de operatie is pas gepland voor laat op de dag. We beginnen af te tellen naar het einde van de reeks.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo Greet,

Wat fijn dat we ons nu rechtstreeks tot jou kunnen richten. Je bent een super sterke meid. In vechtlust verdien je echt de gouden medaille.
We blijven steeds volgen hoe het met je gaat. We bewonderen wat je tot nu toe gepresteerd hebt. Nog een beetje volhouden nu ....

Lieve groetjes

Lucy, Johan, Rik en Leen!

trui zei

dag Greet

nog efjes volhouden
dan kan je met inka gaan spelen thuis

groetjes
Heleen


dag Greet
wat een 'afstand' tussen dag 0 en dag 164 ... niet te vatten eigenlijk hoe ver je bent moeten gaan! we hebben je al die tijd gevolgd, versteld gestaan van hoe sterk en wijs jouw familie en vrienden met je mee liepen, hoe hardnekkig ze waren in het bewaren van hoop ...
Jullie verhaal is heel bijzonder.
Nu je echt weer 'in' de wereld bent, wensen we je heel veel kracht om nu zelf mee te schrijven aan de volgende hoofdstukken!
We blijven volgen (opgelucht dat de suspense een beetje zachter werd!)
Trui en Johan, Tobias , Willem en Heleen van aan de overkant op Rijweg 47