dinsdag 1 september 2009

Bijna bijna...

Bijna bijna... mag ik naar huis!
Als dat geen geweldig nieuws is!
Niet voor altijd, dat zou wat overhaast zijn.
Maar toch alvast voor een dagje.
Over twee weekends halen we dus de allergekste toeren uit om me in de auto te krijgen en rijden we heel voorzichtig richting herent.
We vragen dus ook heel vriendelijk alsjeblieft om zelf ook nog even thuis te blijven.
Het zal zeker al een enorme aanpassing zijn, zo weer thuis na bijna een jaar (nuja, het is niet de eerste keer dat ik zo lang weg ben, maar deze keer is het toch anders) dus willen we dit graag gewoon onder ons houden. Als ik later nog eens thuis ben en klaar ben voor wat bezoekjes, laat ik dat zeker weten.
Maar het is alvast superspannend! Er is zoveel veranderd, een nieuwe veranda, een nieuwe keukenvloer, een groot deel van onze bomen uit... ik ben benieuwd!! En eindelijk weer eens een hele dag ons hondje Inka zien.. geweldig!



Verder gaat alles hier zijn gangetje, het begint een beetje een sleur te worden, slapen, eten, verzorging, kine, eten, kine, ergo, logo, eten, bezoek, slapen... Een weekje vakantie zou me goed doen. Maar dat is jammer genoeg niet voor direct. Ik heb intussen wel een naaimachine gekocht, zodat ik af en toe eens tijdens de ergo of in het weekend wat kan prullen met stofjes. Leuk leuk leuk. Mijn eerste creatie is af maar is nog eventjes in de was. Ik heb een boekje gekocht met allerlei ideetjes om van oude grote t-shirts (waarvan iedereen wel een hoopje van in zijn kast heeft liggen) nieuwe mooie dingen van te maken. Bloesjes, rokjes, kleedjes, kussens,wat je maar wil. pret alom. Wie dus van zijn oude t-shirts af wil om plaats te maken voor nieuwe herfstkoopjes: slechts 1 adres!




Verder moet ik ook wat proberen bloktijd tussen alles door te wurmen, want binnenkort heb ik mijn eerste examen. Het is alvast een begin, en zo probeer ik beetje bij beetje mijn laatste jaar Toerisme door te kruipen. Moet wel lukken.


En dit weekend is het weer ons jaarlijks familieweekend. Ze hebben me deze winter een keertje moeten missen, maar dit jaar kan ik naar aloude en zeer goede gewoonte de rol van chocomousse-voor-veel-personen-maker op mij nemen. Zo handig zijn die ergo-uurtjes.
En zondag komt heel de bende vanop de camping naar hier, want mij naar de camping brengen zag de verpleging niet zo zitten. Maar zo ben ik er toch een beetje bij, geweldig!

9 opmerkingen:

Hanne zei

Drie keer hoera voor ons mama, die met het idee kwam om in de buurt van Leuven te gaan campen.
Tot dan!
x

Linda zei

Hédiegreet!
Fantastisch nieuws meisje! Persoonlijk had ik gehoopt dat je op de Rijweg-picknick al eens had mogen langskomen maar dat was wellicht wat te voortvarend. Geniet straks maar van THUIS= fantastisch, vlaams en happyending :-) (k heb wel geen TV, maar k hoor da zeggen ???) x!
Linda

Het grote boek van Florien zei

Super Greet! Eindelijk naar huis hip hoi!

marina zei

hey greet, ik ben blij dat ik je gezichtje nog eens zie!!!! amaai wat een verschil. Je wangetjes zijn zo mooi rond !!!! Het klinkt zo'n beetje zoals in het sprookje van hans en grietje ... maar dan wel wat er met hans gebeurt was hé :).
Ik wens je een prachtig weekend met je familie en geniet met volle teugen hé
dikke knuffel
marina ( van siscatje)

Loree zei

superfantastischformidabelgeweldig :)

Gwenny zei

Goh, fantastisch nieuws echt, fantastisch!

Nathalie zei

superformitastisch goed nieuws,

hey, das nog eens fijn om horen. geniet maar van je familiedagje en neem al dat nieuws thuis maar lekker in je op. Snuif je neus maar vol want er volgen nog wel van die dagjes
groetjes en veel liefs Van ons

Unknown zei

Hey Greet!
Zalig dat je n dagje naar huis mag! Geniet ervan! K vind het trouwens echt super indrukwekkend dat je ondertussen je examens gaat afleggen en tijd vindt om chocomousse 'voor een hele kazerne' te maken. Sorry dat ik nog niet op bezoek ben gekomen, ik denk super vaak aan je!
Veel succes!

Veerle zei

Leuke foto, je kapsel is mooi, Greet!
En wat jij aan het naaien bent vind ik heel interessant, zal ik daar ook eens foto's van kunnen zien? Je hebt een goede naaimachine, zoals ik kan zien op de foto. Ik naai zelf heel graag, daarom viel het mij onmiddellijk op,natuurlijk! Beleef een prettige dag bij je thuis!