donderdag 25 juni 2009

dag 273

Champagne vandaag. Het is nu officieel. Greet's laatste dagen op Gasthuisberg zijn aangebroken. Maandag voormiddag verhuist ze naar Pellenberg, en ze is er helemaal klaar voor. Tegelijk is het ook een beetje vreemd om afscheid te moeten nemen van die fantastische ploeg mensen die negen maanden lang zo goed voor haar gezorgd hebben, en meegevochten om haar weer op de been te krijgen, zoals je kan zien op de foto. Let maar niet op het rare ziekenhuiskleedje, en haar warrige haren, maar wel op haar stralende glimlach en de trotse blik in haar ogen, omdat ze zo flink rechtop kan staan. Elke dag een beetje beter en een beetje langer.

14 opmerkingen:

Unknown zei

Jeej!

Zie ze staan! Zie ze staan!

Allright Pellenberg!

Suiadan zei

Een prachtig zicht. :)

Unknown zei

go greeeeeaaaaat!

Double U zei

Een wedergeboorte na 9 maanden!

Lies zei

greet, dat is schitterend nieuws! 'geniet' dan nog maar even van die prachtige omkadering in gasthuisberg, en daarna vol energie naar pellenberg! succes!

Unknown zei

Dit is echt super!!! Ze straalt inderdaad, en ik zie jullie er ook al bij stralen.
Pellenberg is een mooie lokatie om verder te oefenen! Binnen de korste keren heeft Greet daar het park verkend als ze zo blijft vooruit gaan!

geertrui en hans zei

Wauw !!!
Succes in Pellenberg, doe de groeten aan die mooie bomen daar en aan de hertjes...

Geertrui en her boys

Het grote boek van Florien zei

Wow Greet echt geweldig om je zo te zien staan!!!!!!!!! blijven doorzetten, you go carrotte! xx

marina zei

amaai greet wat ben jij toch een ongelooflijke madam. Je straalt op de foto. Het maakt me zo blij je zo te zien. Veel sterkte in pellenberg . Ik weet zeker dat ze ook daar voor jou ongelooflijk goed gaan zorgen . vele knuffelkes van marina ( je weet wel hé ... de schoonmoemie van siscatje )

Anke zei

Amai Greet! Super!
En wat sta je mooi op de foto. We willen nog meer van dat, blijven gaan Greet!

Liefs,

Anke

Rozemarijn zei

Go Greet!
Goed bezig!
Nog nooit zo genoten van een foto.
xxx

Annick Nelles zei

geweldiiiiiiiiiiiiiiiiig, Greet blijf ervoor gaan, jij kan het met de steun van iedereen en alleman ga je bergen beklimmen!!!!
groetjes uit Hasselt

marcel de prins zei

Greet,
Prachtig.
Proficiat aan de hele ploeg van de Gasthuisberg, je familie en je vrienden, en jezelf natuurlijk.
Goede verhuis naar Pellenberg. De volgende col die zj zal overwinnen. Succes!

Veerle zei

Prachtig, ik voel er me gans van onder de indruk van Greet rechtop te zien staan. Ze ziet er stralend uit! In Gasthuisberg kunnen ze wonderen doen!
Bravo aan heel de medische ploeg en verplegers en alle mensen die haar zo hebben gesteund en vooral natuurlijk aan Greet zelf, die voor ons allemaal een voorbeeld is van levenszin en -vreugde!

Veerle