dinsdag 16 juni 2009

Dag 264


Soms is geen nieuws gewoon geen nieuws.

We zitten nu al wekenlang te wachten tot de laatste restletsels genezen zijn, want dan is Greet klaar om naar Pellenberg te gaan en echt aan de revalidatie te beginnen werken. Maar het wilde maar niet vooruit gaan.

De nieuwe matras was een poging om daar verandering in te brengen, maar ook dat heeft niet geholpen. Behalve dat ze plat ging, bleek ze ook nog andere kinderziektes te hebben, ze lag helemaal niet zo comfortabel als verwacht, en ze maakte bovendien ook nog lawaai. Ze is dus nu weer afgevoerd. Greet heeft alweer een ander modelletje gekregen. Eentje zonder geluid dit maal, en die niet kan afgaan.

Vorige week heeft ze ook nog een speciale behandeling met gekweekte celletjes gekregen op haar benen. We hadden het al opgegeven om daar wonderen van te verwachten maar nu komt er plots toch schot in de zaak. We zijn acht dagen verder en de meeste wondjes zijn nu dicht.

Plots worden er concrete plannen gemaakt, komen er mensen van Pellenberg alvast kennis maken en is het aftellen begonnen.

6 opmerkingen:

Anke zei

Lieve jullie,

Dat is echt super fijn nieuws om te horen. Die hoop en moed van jullie is nog het sterkste medicijn en mag niet verdwijnen. Ik ben zo blij voor jullie dat het plots weer wat vooruit gaat en de volgende stap in zicht komt.
Blijf ervoor gaan, met elk straf celletje in je lichaam, Greet!

Veel groetjes,

Anke
(Koning Kevin)

Anoniem zei

Hé Greet, die foto is zeker om Elke aan te moedigen met haar examens, want nu is het eerst studeren en examens om in augustus naar Ecuador te kunnen vertrekken.
Wij tellen mee af om jou naar Pellenberg te zien vertrekken en steunen jou bij al de gym-oefeningen
Groetjes
De Van Roeyskes

Rozemarijn zei

Pellenberg, mijn geboortedorp...
Ik woon er nog altijd vlakbij, dus Greetje, als je daar een bezoekje nodig hebt, een helper bij het oefenen... Laat zeker weten, dan kom ik in levende lijve supporteren, in plaats van van achter mijn computer.
Komaan hè Greet, ongelooflijk hoe goed dat je dat doet! Maar ja, wat verwacht je, van zo'n zonnige lieve spring-in't-veld!
xxx

nele zei

GOGOGOGOGOOOO greet!!
Ik tel graag mee af!
grtjs
nele

Linda zei

Weet je Greet... deze blog is zo'n troost voor velen en hopelijk ook voor jou. Dankjewel Ria en Luc en familieleden om dit te blijven doen. We keken dagenlang uit naar weer wat nieuws van jullie... en vandaag, ploeps: een update. We zijn weer allemaal een beetje meer bij jou Greet! L.

Kleejo zei

Goed nieuws!
Ik kijk ook elke dag uit naar wat Greetnieuws en ben blij dat je ouders deze blog nog steeds laten lopen. Bijna weer een nieuwe stap in het hele 'avontuur', gelukkig weer in de goeie richting. Pellenberg, groen, mooi, en je kan daar weer helemaal terug op krachten komen en gaan trainen en ... Veel lieve groetjes!