maandag 1 juni 2009

Dag 249

Het had niet veel gescheeld of Greet kon, ondanks het mooie weer, niet naar buiten dit weekend. Dat kwam allemaal door haar nieuwe matras. Sinds enkele dagen heeft Greet een gloednieuwe, speciale, super-de-luxe, computergestuurde, prinses-op-de-erwt-matras. Er is er zo maar een in heel Gasthuisberg. Omdat Greet zo'n gevoelig velletje heeft, mag zij die uittesten.

Maar natuurlijk heeft niemand de handleiding gelezen. en nu blijkt die matras in elkaar te zakken zodra de stekker ervan uit het stopcontact wordt gehaald. De producenten hebben blijkbaar over het hoofd gezien dat patiënten af en toe moeten getransporteerd worden, als het niet naar buiten is, dan wel naar het operatiekwartier, of dergelijke. Er ziet dan niets anders op dan een beetje harder te liggen zolang dat duurt. Maat dat had Greet er graag voor over natuurlijk, om nog eens buiten te kunnen. En zo is het dan toch nog gelukt, zij het een beetje ingezakt.

4 opmerkingen:

Veerle zei

Blij dat jij weer eens van het mooie weer kan genieten, lieve Greet. Wat leuk dat ze jou die enige in Gasthuisberg bestaande matras geven, jij wordt daar zo goed verzorgd en omringd,je gaat er je zeker beter en beter bij voelen en we duimen er allen voor dat je verblijf in de kliniek nu serieus begint af te korten!
Veel steungroetjes uit Aarlen,

Veerle

Het grote boek van Florien zei

prinses op de erwt :) hopelijk heb je ervan genoten!

tante els zei

Prinses op de erwt! Helemaal iets voor Greet.
Straf, hoe haar gruwelverhaal af en toe iets sprookjesachtig krijgt.
Ik zou wel eens willen weten wie er buiten de bezoekuren haar kamer binnensluipt: één of andere prins( misschien nog in zijn kikkervel)? De zeven dwergen? Repelsteeltje misschien?
Ach, prinsesje-met-of-zonder-erwt, geef jezelf maar veel toverkracht zodat je gauw in één of andere pompoen-koets kan kruipen en weer iets meer van de wereld kan zien dan je kamer en de vijver van Gasthuisberg.
Tot gauw!

Anoniem zei

Ik heb maandenlang op zo een matras gelegen in het revalidatiecentrum van het UZ, en daar hangen er batterijen aan die het wel even uithouden als de stekker er uit getrokken wordt...