donderdag 3 juni 2010

Operatie geslaagd!


Wat een zenuwslopende dag was het weer vandaag. Het afwachten met de telefoon dichtbij, het telefoneren om te weten of ze al terug was, de lange wandeling met een klein hartje door de "gang der zuchten", allerlei deja-vue-gevoelens doken weer op. En dan duurde het ook nog eens zo lang voor we wisten hoe de operatie verlopen was. Greet was al om 10 uur naar de operatiezaal gebracht, maar toen we om 5 uur op haar kamer aankwamen, was ze nog steeds niet terug. Dus nog langer wachten, tot de dokter zijn ronde deed, en ons eindelijk kon gerust stellen, met de melding dat de operatie goed verlopen was en dat ze alles hadden kunnen doen wat gepland was. Haar buik ziet er weer terug een klein beetje beter uit.
Pas om half 8 was ze dan eindelijk zelf daar, nog heel bleek en een beetje misselijk, maar tegelijk ook met een stralende glimlach.

5 opmerkingen:

karel zei

Beste Greet en beste familie.
Ik wens jullie het allerbeste met de lopende hersteloperaties.
groet
Karel Robijns

Veerle zei

Ik wist niet dat jullie nog nieuwsjes op de Blog zetten..... maar kwam toch nog eens kijken, uit pure gewoonte zou ik zeggen. Die foto op 29 mei ( la vie en rose) is fantastisch "de overwinning"... maar toch zijn er nu nog operaties op het programma! Dus denk ik nog eens extra aan jou Greet,en aan je ouders die je altijd verder steunen.
Groetjes en veel beterschap
Veerle in Aarlen

Hanne zei

Ons great,
die kan toch echt alles hé.

x
Hanne

margo zei

Dag Greet,
Via via ben ik op je/jullie blog terecht gekomen. Ik heb hem intussen bijna volledig gelezen en vind het een aangrijpend, maar ook boeiend verhaal dat ik graag zou gebruiken voor mijn doctoraat. Moest je dit zien zitten, wil je me dan aub contacteren dan stuur ik je met plezier meer info.

Bedankt en nog heel veel succes!
margo

Greet zei

Dag margo!
je mag me mailen op
greetnelles@gmail.com